Bara några bilder

 
Olof på Skånes djurpark!
 
 
 
 
 
Sixten älskar att ha på sig Olofs midsommarkrans som Olof gjorde på dagis sommaren 2011
 
 
Olof min fina
 
 

Härliga lediga söndag!

 
Jag ser att jag fortfarande har besökare här varje dag! Jag ska försöka skriva lite oftare framöver! Snart är det ju semester och allt :) Fyra arbetsdagar nästa vecka, sen väntar tre härliga, lediga veckor. Lite tråkigt dock att jag går på semester samtidigt som makens långa ledighet tar slut och han börjar jobba igen. Men så är det!
 
Semestern ska innehålla1,5 vecka av mys, sovmornar, frukost-lunch-och-middag varje dag med mina pågar, lata dagar i solen och sedan väntar dagis-inskolning... Mer om det sen!
 
Nu ska jag och Sixten ha en härlig söndag ihop. Marcus och Olof är i Olofström för lite farmor-tajm!
 
Toodels!
 

Yes!!

 
Jag har faktiskt saknat att blogga. Det är rätt gött att sitta och knappa på tangenterna och försöka summera i huvudet vad som hänt sen sist, och sen då försöka sätta ord på det för er att läsa. Ibland så tänker jag att det är ganska onödigt att skriva att idag har vi minsann ätit mellanmål, det är ju nästan bara närmsta familjen som läser och ni vet ju oftast detta redan ändå! Men så påminner jag mig själv, att detta faktiskt ska vara en dokumentation över småbarnsåren. En dagbok att gå tillbaka och läsa i. Då kan iofs mellanmålet kvitta, men det ska ju handla om vår everyday-vardag.
 
Idag är det tisdag, vilket betyder ledig dag! Hela förmiddagen satt jag, Sixten och Olof inne på Sixtens rum och bara hängde. Byggde tågbanor, pussel och tramsade. Det var dömysigt. Sen kom Marcus hem från hemligt möte, och vi satte igång med pannkaksbak. Nu sover Sixten middag, Marcus och Olof bygger lego, och jag? Ja jag fick sån lust att knappa på tangenter ju!
 
Ett bildregn bjuder jag på!
 
 
 
 
 
 
 
Sleeping pågar
 
 
 
 
Sommarlovsfirande!
 
 
 
 
Härliga dagar på mormor och morfars terass!
 
 
 
 
Hela familjen besökte Malmö muséer
 
 
Inne i ett riktigt lok!
 
 
Olof var föga imponerad dock. Den lilla brio-tågbanan lockade desto mer!
 
 
 
medhavd matsäck såklart!
 
 
 
och såklart ett par sommarlata dagar i trädgården
 
 
 
 
 
 
Nu känner jag att det börjar räcka för den här gången! Ska strax iväg och få nålar i mig, sen ska vi besöka min kära vän Maria i Bjärred. Ska bli kul att ses! Och spännande att se Olof och Alex leka ihop, var väldigt länge sen sist!
 
Jag looovar att det inte ska dröja så länge innan nästa uppdatering!
 
Toodels!
 
 

RSS 2.0