Sommar sommar sommar


Det skulle ju kunna vara sommar.. helt otroligt.

Igår fick vi lite besök av pojkarnas farmor och faster Anna och kusin Nouva. Dom var bara nere över dagen, så det blev ett kort besök. Olof tyckte det var roligt, han pratade på om Nouva redan dagen innan, att hon skulle komma. Och han ville ju gärna leka med henne, men det dröjer ju lite till innan hon kan springa runt och leka på det sättet :) Det var ju strålande sol, så vi befann oss utomhus hela dagen, grillade bland annat karré till lunch! Smaskens var det.

Här ser ni Nouva:



Och Sixten hos sin farmor:



Sixten var inte lika social som sin bror :) Han sov i princip hela tiden, vaknade bara för lite mat två gånger. Sixten är ju extremt lätt att ha att göra med :) Hihi! Han sover mycket, både dag som natt, och när han vaknar ligger han och tittar stort omkring sig en lång stund utan att säga ett pip. Samma sak när han ätit klart och inte somnat vid bröstet, lägger man honom i vagnen eller babysittern, så tittar han en stund innan han slocknar!

Just nu ligger han ute i vagnen. Trodde han sov, men när jag tittade till honom precis fann jag:



Olof var på dagis idag. Han hade varit väldigt ledsen till en början, en av fröknarna ringde hem och pratade lite med oss om det och frågade hur Olof hade reagerat hemma när lillebror kommit och så. Tyckte det var bra att hon ringde! Sen ringde jag tillbaka två timmar senare för att kolla läget, och efter att Olof fått ha nappen en stund hade han blivit gladare och sig själv igen. Ätit ordentligt med lunch, och sovit gott och lekt utomhus för glatta livet. Det var en glad pojk vi hämtade efter mellanmål! Han utbrast SIXTEN! när vi kom in på gården. Olof ville genast upp i syskonvagnen och pussa på sin lillebror. Alla tyckte såklart Sixten var sååå söt :)

Olof sitter just nu nybadad i soffan och kollar på film och skrattar stundtals högt. Härligt att höra på!



Imorgon ska Marcus jobba lite i trädgården. Jag tänkte ta mig an att köra och handla med Sixten :) Går säkert bra!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för vi fick komma Nouva gillade o leka med Olof.

Vi syns om en månad igen

2011-04-26 @ 20:58:57
URL: http://www.annahelgesson.blogspot.com
Postat av: Farmor Agneta

Det var så trevligt att hälsa på. Gott att gosa med Olof och Sixten:) Kram Farmor

2011-04-27 @ 06:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0