Att vara utan blöja..


Nu har precis mamma, Therése och Samuel åkt hem efter ett par timmars visit! Mycket trevligt och Olof och Samuel fick leka lite. Dessutom hade jag bakat bröd till fikat, som blev mycket uppskattat :) Det var supergott! Hade i pumpafrön och även på toppen som blev lite rostade. Smaskens!

Olof var utan blöja i kanske 1,5timme. Var så söt i sina kalsonger. Han byggde mest pussel på vardagsrumsgolvet, så det var ju perfekt. Först var det mamma som upptäckte att han såg ut att behöva göra nr2. Så jag tog med mig honom in i badrummet tillsammans med Nalle Puh-boken. Lite protester mot pottan, men gick ändå hyftsat lätt att få honom till att sitta. Så efter en stunds läsande var pottan ganska full av både det ena och det andra. Ja, kiss och bajs alltså :) Stolt och duktig kille!

På med kalsonger igen. Tillbaka till vardagsrumsgolvet för att bygga pussel. Men det tar inte så lång tid förrän han säger att kommit bajs i kalsongerna. Fast det hade det inte. Däremot stod han i en liten sjö av kiss :) In i duschen. På med nya kalsonger. Fram med hushållspapper och Cilit Bang! Ytterligare två rundor med en nerkissad rumpa hann det bli faktiskt, på kanske en kvart! Man kan ju tycka att han kunde kissat allt på en gång istället :) Då blev det dags för en blöja istället.

Kan ju tillägga att jag nog inte hade gjort detta om vi inte haft besök. Under tiden hade ju mamma Sixten.. Så i framtiden blir det kalsongträning när Sixten sover!

Tycker ändå det gick hyfsat. Är bara andra gången vi provar utan blöja ju. Och han bajsade ju iallafall på pottan!

Kommentarer
Postat av: Mamma

All träning ger färdighet!

2011-08-08 @ 18:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0