Ge mig papper!


Olof har börjat vakna på nätterna och vara ledsen. Precis som om han drömmer mardrömmar. Och så galer han efter papper. Så gör Olof. Om han gråter, vill han ha papper att torka ögonen med. Om han sätter i halsen, vill han papper att torka munnen med. Om han hostar, vill han ha papper att torka halsen med. Det sistnämnda är inte alltid så lätt!

På nätterna är det alltså ögonen han vill torka. Och nu har han börjat ha synpunkter på pappret man ger honom också. Oftast tycker han att han får för liten bit. Då blir han ännu mer sorgsen, gråter ännu högre och skriker efter "STÖRRE PAPPER MAMMA".

Iallafall så blir det oftast ett par rundor varje natt man får springa in med papper. Lustigt egentligen! Oftast så nöjer han sig med det, blir lugn, och somnar om.

Kanske ska fästa en hållare på väggen vid sängen med en Torky-rulle? :)

I morse, vid halv sju-tiden, vaknade han och grät om papper. Men som tur var tog Marcus det, han var ju ändå uppe och åt frukost. Men när Olof, tjugo minuter senare, vaknar igen.. ja då var det bara att gå upp! Jag tycker ju att vi ska ha sovmorgon de dagar då vi inte ska till dagis. Men då ska Olof vakna som tidigast. Är det något inbyggt hos barn??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0