Wohoo!


Äntligen lördag och helg och två dagar tillsammans hela familjen!

Än så länge idag har vi varit ute en sväng i den klibbiga, kvava värmen. Vi tog Sixten i vagnen och Olof på min cykel. Gick bort till cykelhandlaren för att pumpa däcken så jag kan cykla till Friskis på måndag (yikes..). Olof tyckte det var roligt att åka cykel, men blev lite besviken när han förstod att vi inte skulle till dagis. Han förknippade ju cykeln med just det.

Olof är för söt förresten. Rätt som det var igår, började han sjunga en liten ramsa om en spindel som skulle kittlas. Haha, blev lite paff, har nämligen aldrig hört den innan. Så det är lite roligt när man faktiskt inser att Olof lär sig så mycket nytt när han är på dagis. En dag satt han tex och stirrade ut i luften framför sig när han åt äpple. Plötsligt började han flina lite och berättade att han och två flickor varit jätterädda för en pojke på dagis, för den pojken var nämligen ett monster :)

Nu sover båda pågarna. Marcus står i köket och skalar potatis! I eftermiddag kommer mamma, pappa och Johan hit. Olof har sagt att han ska göra spindelramsan och kittla morfar. Får se om han vågar! :)

Kommentarer
Postat av: Mormor

Middagen smakade superbt, vill jag lova och jodå, Olof vågade kittla morfar!

2011-08-27 @ 20:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0