Bamsegymnastik

På dagis har barnen bamsegymnastik varje onsdag. Inget vi brukar prata jättemycket om hemma, men ikväll måste Olof varit väldigt influerad för helt plötsligt börjar han göra massa rörelser. Men vi förstod ganska snabbt att det handlade om just gymnastiken från dagis. Han sa massa instruktioner, men det enda vi uppfattade var flygplan :)







Vi sjöng lite ikväll också, och upptäckte att Olof minsann kunde lite rörelser till både Krokodilen i bilen och I ett hus i skogens slut. Och vad mer.. Olof vet hur man låtsas nysa och att man kan låtsas bli ledsen om man inte får som man vill. Det är annat än fejkgnället som bara är irriterande. Detta är mer: "mer äpple!", "nej, nu är äpplet slut", ut med läppen, lite snyftande ljud, "Olof ledsen, Olof krama", och sen tittar han upp på en med lite finurlig blick. Inte dum han!

Själv var jag på vc idag och fick träffa en läkare som tog lite prover. Virus i halsen hette det visst. Fortfarande lågt hb, aningens höjd sänka (vad betyder det..). Ajja, jag överlever nog detta iallafall! Fick riktig hostmedecin utskrivet på recept. Vi pratade lite om det receptfria sortimentet på apoteket, men det märktes tydligt att det hade hon inte mycket till övers för.. Så har precis tagit en hutt, och hoppas på en god natts sömn!

I morse innan dagis blev det lite rita av i Olofs första målarbok. Favoritpennan och färg verkar fortfarande vara gul. Alltid den han tar ut först. (dock så håller han i den rosa på bilden såklart!)


Kommentarer
Postat av: Christine

Hahahaha, vad rolig han är! Den ena övningen är ju riktigt bra träning för rygg och mage ;)

2011-02-17 @ 08:30:07
Postat av: Mamma

Host, pust, stånk och stön! Går snart hem...

2011-02-17 @ 09:49:27
Postat av: Farmor Agneta

Vad han är duktig. Längtar efter olof (ja efter er med).Kramar Olof från Farmor

2011-02-18 @ 18:14:14
Postat av: Mormor

Du får lära mig din bamsegympa, hjärtat, så vi kan träna tillsammans.



Kramar i massor

2011-02-21 @ 19:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0