Ny vagn!

Igår var vi så iväg och köpte "ny" vagn. Jag skriver inte ny, utan "ny", för den är ju begagnad :) Men i väldigt fint skick! Den känns smidig, har iofs bara kört den i hallen! Ska ut en dag och testköra den med Olof i. Olof var väldigt nyfiken på den nya vagnen och ville genast provsitta den. Dock skulle han ju sitta i mitten och ta upp hela vagnen själv. Undrar hur han reagerar sen när han inser att han ska DELA den med lillebror :)





Kommer fler och bättre bilder på vagnen sen!

Under tiden jag och Marcus var iväg, så umgicks Olof med mormor och morbror Johan. Pågen fick en ny bok med djungeldjur och ett Nalle Puh-pussel med fyra olika svårighetspussel. Men det "svåraste", dvs med 24 bitar, är ju en barnlek :)

Det var en fröjd att hämta Olof på dagis idag. Där var bara tre barn på avdelningen, så jag kunde i lugn och ro prata med dagisfröken. Och en stolt mamma var jag när hon öste beröm och lovord över Olof. "Han har ju en tendens att upprepa sig", sa hon. Hahaha, jo!! Han hade tjatat om pyssel (pussel) i flera minuter medan hon hade torkat av borden efter mellis. Så han verkar ge många goda skratt till fröknarna på avdelningen :) Fick chans att fråga om rutiner vid födelsedagar. Olof fyller ju faktiskt år om liiite mer än en månad. Det allra bästa var att ha med sig glasspinnar helt enkelt! Ingen aning om vilken sort bara. Han äter ju aldrig sånt hemma, men på dagis verkar det vara kalas ganska ofta :) Kanske får låta honom själv kolla i affären, kanske känner igen någon av glasspaketen!

Imorgon är det jobb på agendan. På kvällen kommer mormor, morfar och morbror Johan, samt kusin Samuel! Blir tacos, smaskens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0