Tin!

För det första: Vi stormtrivs med Olofs dagis, är suupernöjda med pedagogerna och miljön där. Och såklart är det väldigt skönt att veta Olof också stormtrivs där om dagarna.
För det andra: Dagis fel eller dagis fel. Ta det som ni vill. Antingen om det är skrivet med glimten i ögat eller med sanning bakom det, så är det ingen ovanlig syn att mötas av snoriga ungar i kapprummet på dagis.

Så var det med det.

Christine kom till jobb när jag slutade idag och åkte med oss hem. Och Olof blev ju överlycklig när han såg moster Tin komma med och hämta på dagis. Sen när vi skulle klä på honom och gå vidare ut i bilen, var det ju väldigt viktigt att just Christine skulle hjälpa honom med skorna och hålla honom i handen. Allt för att försäkra sig om att hon inte skulle försvinna, utan följa med hem :)

Väl hemma blev det middag och lek och bus. Är det egentligen ett allmänt känt faktum att mamma inte duger när mormor eller moster är i närheten? Pappa fick minsann kramar och pussar när vi körde iväg, men inte mamma. Snyft :) Ajja, lite bilder:

Olofs kinder är en ekvation bestående av kallt väder och snoriga kinder..




Efter middagen och en stund på pottan sprang Olof iväg i bara blöjan, hans mamma vaggade efter med byxan i ena handen och tröjan i den andra för att klä sin son! Men då plötsligt skulle Olof mysa och kramas och pussas med moster istället. Göra som mamma säger? Tss..







Nu har jag precis kommit hem. Jag körde Olof till mormor för sleepovern, och sen fick såklart syrran också skjuts hem! Oj, vad konstigt. Det är barnfritt här hemma ikväll. Ingen Olof som bygger Nalle Puh-pussel, ingen "Här kommer Pippi Långstrump" som går på repeat i barnrummet.. konstigt. Vad ska man göra liksom?? :)

Förresten så har Olof eventuellt vattenkoppor. Eventuellt :) Vi får avvakta och se. Tur i oturen isåfall han redan ska vara hemma från dagis nu de kommande två dagarna ju så vi kan följa utvecklingen.

Imorgon: Ultraljud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0