Hohooo, Olof?

Det är så lugnt och tyst här hemma ikväll. Olof är nämligen utlånad till mormor. Jag och Marcus var på Ikea i eftermiddags och köpte garderob, beställde hemkörning och får det levererat imorgon förmiddag. Så då blir det montering och sånt, och då är det ju faktiskt bäst om Olof inte är hemma. Annars hade vi inte kunnat jobba båda två med det. Ska bli så kul och se när det blir klart! Den är väldigt fin. och väääldigt rymlig :) Trist detalj dock, lådorna var helt slut på lager, och vi ska ha tio stycken.. Men vi kan iallafall börja hänga in kläder på galgar och sätta in skorna på vår skohållare :)

Idéen till den nya garderoben kom när vi pratade utrymme, och att det redan är tajt i den lilla garderobsytan vi har. Och byråerna ska vi inte snacka om. Proppfulla! Dessutom kommer det ju en till liten pys om bara några månader :)

Ja, som sagt. Olof är alltså hos mormor ikväll och ska sova över där. Vi har precis ätit pizza, och snart väntar tv-soffan där vi ska bre ut oss till max :) Först vårt favorit-pensionärs-program, På spåret. Sen en film på det, Inception. Gött att veta att man har lite sovmorgon imorgon! Usch, nu lät det som om jag inte saknar Olof alls ju. Men det gör jag!!!

Men hos mormor har han det bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0