Sjuk liten gosse

Under farmors kalas igår blev Olof sämre. Han fick feber ganska snabbt, hostade och snorade och hade nersatt allmäntillstånd. Stackaren var helt röd runt ögonen, hängiga ögonlock och hes som en kråka. Han fick alvedon innan läggdags och sov ett par timmar innan han kom trippandes ut till oss i soffan där han ville sitta med en stund. Sen fick jag ligga bredvid honom i hans säng tills han somnade. Marcus har sen sprungit rundor hela natten till Olof som vaknat av hostattacker och slem i halsen. En klök-kräk-historia blev det.

Vaknade ganska pigg i morse, men sen har det gått upp och ner under dagen. Ätit ganska bra, men sovit extremt lite. Vilket är synd, eftersom ibland är det den bäxta medicinen mot feber ju! Hoppas på en sömnrik natt istället! Vi har redan bestämt att jag ska vara hemma med Olof imoron, att vara en hel dag på dagis är inte ens att fundera på!

Här tar vår lille påg igen sig lite i soffan framför sin nya Pippi-film som han fick av mormor igår. (just nu är det Pippi för HELA slanten..)



Precis ätit jättegod middag. Pad Thai. Egentligen är det svårt att ta åt sig äran när man lagat sån mat, eftersom det är "färdiga" ingredienser alltihop. Kyckling, vitkål, risnudlar, svamp och lök. Och så i med färdig sås.. Ajja, gott blev det, och vi åt alla tre med god aptit.

Får se hur jag och Marcus mår imorgon. Båda har lite muskelvärk, hosta och snorigt tillstånd. Dessutom har foglossningen blivit en hel del värre de senaste dagarna. Ett litet felsteg sidledes och jag skriker till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0