Att skriva ett blogginlägg


med en hand.. det tar tid det. (Sixten lille i famnen!)

Mannen är ute på galej ikväll igen. JA han är det rätt ofta :) Just ikväll är den en kollega som har 50-årsfest. Imorgon ska han faktiskt också på galej, men då till sina kompisar i Lund.  MEN SEN!! Sen börjar Marcus sin semester, tjohoo! Då gör det inget om han vill ut på galej, för då har vi iallafall spenderat hela dagen ihop. Ja, det gör ju såklart inget nu heller, men ni fattar!!

Pojkarnas farmor har varit här nere i ett par dagar nu och umgåtts. Igår gick vi en långpromenad med varsin pojk i varsin vagn. Sen satt vi i varsin stol i trädgården när pågarna sov och pratade mat och desserter :) Sen körde vi hem till mamma och pappa som bjöd på såååå god mat!

Idag var vi en sväng på stan innan vi vinkade av farmor igen. Var på jakt efter skor till syrrans bröllop, hittade dock inget. Får leta vidare helt enkelt!

Imorgon ska vi vara hemma hos mamma hela dagen! Vi ska bland annat köra och hämta våra Tupperware-grejer :) (fördelen med att Marcus är iväg, är ju att han lämnar bilen hemma, jippy!)

Det får bli ett längre inlägg lite senare ikväll eller imorgon när jag kan skriva med båda händerna :)


Kommentarer
Postat av: Mormor

Gå nu och lägg dig, Sixten lille! Ses i morgon!



Puss och kram

2011-07-07 @ 22:35:00
Postat av: Farmor Agneta

Tack för dessa mysiga dagar. Saknar er redan. Kramar Farmor

2011-07-08 @ 08:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0