Det finns inget dåligt väder


Vi passade på när det var uppehåll i förmiddags och gick ut. Det är jätteskönt nu när vi är hemma båda två och kan ta en unge i varsin vagn. Kan man gå lite längre och lite raskare! Naturligtvis började det ju regna, men vad gjorde det. Vi blev blöta, inte mer med det :)

Kom hem och fixade lite mackor med gott pålägg till lunch. Jag köpte en korv, cognacsmedwurst, sån som man måste skära själv. (typ marknadskorv). "Åh vad gott", utbrister Marcus. "Synd bara att det är så jobbigt att skära upp den själv.." Jamen TUR att du har en fru som gör det åt dig då :) För övrigt så älskade Olof korven, och ville äta den ena biten efter den andra. Så det blev en halv smörgås, och fem bitar korv!

Sixten satt med och dreglade över mackorna :)







Och söte Olof!





Vi tittade på Allsång på Skansen igår, och Olof stod upp framför soffan i princip under hela programmet. Han dansade lite ibland, applåderade efter varje låt, och det roligaste citatet från Olof: (Under Eric Amarillos framträdande) Kolla va konstig gubbe pappa!



När pojkarna sovit middag packar vi in oss i bilen och kör till Malmö och mormor för att middag. Sen ska Olof sova över hos sin mormor. Skönt att han kan vara där imorgon när vi kör till barnsjukhuset i Lund med Sixten. Även om Olof är hur duktig som helst att ha med sig, är det ändå skönt kunna vara 100% fokuserad när vi är hos sjukgymnasten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0