Kalsongköp


Marcus är iväg med sin brorsa Robert, som för övrigt mellanlandade här ett par dagar innan han ska iväg vidare till Split, på lite ärende. Till tippen bland annat. Och så skulle Marcus kolla efter nån enkel hylla som vi kan ha i Boden så vi får lite mer ordning där ute. 

Sen gav jag även Marcus en annan uppgift. Köp kalsonger till Olof! Nu är det dags att testa sig fram lite. Vi har kört nu i några månader och frågat Olof lite då och då om han vill sitta på pottan. Den har varit lagom intressant, ett fåtal gånger har han själv kommit och bett om det. Han säger oftare ifrån också att han vill ha ny blöja, känner att det är hemskt obekvämt med en kissevåt blöja! Och han är ju rätt stor nu, så nu ska jag testa detta:

Han ska få gå utan blöja. Dvs endast med kalsonger och byxor. (Gärna får det vara varmt ute så vi kan vara i trädgården. Sitta i soffa och kolla film går ju bort, hihi!). Så får Olof känna efter om han känner när han behöver kissa. Förmodlgen kommer han ju kissa rätt i kallingarna i början, men vaddå.. då är det ju bara att tvätta! Vi testar!

Och hur gulligt kommer inte det vara liksom. En liten Olof som springer runt i små kalsonger :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kan se det framför mig, den lille kalsongrumpan!

2011-07-31 @ 19:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0