Söndagsmys

Idag vaknade vi utan Olof här hemma! Han stannade kvar hemma hos mormor och morfar igår. Vi blev bjudna på årets grillpremiär! Åh, det var fan något av det godaste jag ätit i år! Sen var det melodifestival och allmänt tjatter. Olof var väldigt duktig måste jag säga,  lät oss titta på "vuxen-tv" hela kvällen :) han strosade omkring, kom ibland med någon bok och la sig bredvid Johan och ville läsa. Ibland så föreslog han att han skulle byta kanal eller sätta på Rorri-film istället :) Pigg och glad hela kvällen, vi åkte ju inte förrän klockan slagit tio. Fick sms av mamma en kvart senare, "Olof somnade direkt!". Hoppas dom ringer hit snart så man får prata med sin lille påg!

Ska iväg om en timme till jobb. Jobbar det strålande passet 11-18 idag. Hela söndagen går med andra ord. Men vi fick äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro iallafall :) Och så är jag hemma ikväll till Olofs nattning, det är viktigt!

Marcus får roa sig bäst han vill under dagen. Blir nog inga problem. Är inte ofta han är helt själv hemma i huset en hel dag, i princip aldrig ju!

Två dagar till Olof fyller 2år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0