Söte Olof

Kling och Klang poserar vant med Olof :) Olof, som för övrigt har på sig sin födelsedagspresent från moster Therése. Jättefin tröja, annorlunda modell, lite tajtare.





Nu är klockan snart halv sju och solen skiner! Visst blir man lycklig!

Utvecklingssamtalet på dagis var jätteroligt. Det är så härligt att få vara föräldrar till en påg som Olof, och vi gick verkligen därifrån stolta som tuppar. De är jätteimponerade av Olof utveckling, han ligger långt fram med talet och samtlig motorik. Han älskar att dansa till musik och pussla och leka med lera. Han leker mycket med en flicka som heter Alva och är inte rädd för att slåss tillbaka om någon bråkar med honom. Trotsåldern har visat sig även på dagis, och det är rätt skönt att höra att det inte bara är hemma. Fast det är ju inte alls så farligt överlag! Vi satt och pratade i nästan 50minuter! Det var skönt att verkligen få den tiden, kände ingen som helst stress, och då vet jag att det egentligen bara var menat som ett 30-minuterssamtal.

Vi är supernöjda med de pedagoger som Olof har på sin avdelning, och det kändes skönt att få säga det till iallafall en av fröknarna också!

Nu ska jag och Olof läsa Pippi-boken!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Goaste pågen, längtar efter dig!



Kramar från en väldigt stolt mormor

2011-03-28 @ 19:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0