Middag


idag blev det följande maträtt som lagades:





Maträtten hittade jag på www.recept.nu och kallades där för Grönsakskyckling i ugnen. Och ja, det kanske man kan kalla det för :) jag fick ju ändra lite i receptet för att göra maken glad, tog tex bort paprikan (huj!). Det var gott och enkelt, MEN det saknades något. Något som kunde gjort det mera smakrikt, för det var lite för tråkigt nästan nu. För lite smaker. Men helt klart en rätt som är värd att utveckla vidare! Som vanligt undrar man ju vad personen som skrivit receptet tänkt på när det gäller såsen... eller mängden sås rättare sagt. I nästan alla recept jag gjort, krävs det att man iallafall dubblar mängden som står. Märkligt.. Eller är det bara så att vi gillar sås?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0