Nu är den här!


Det är en dömysig dag idag. Hur grått som helst ute, men inomhus lyser alla stjärnor och ljusstakar sen tidigt i morse. Det var liksom inte lönt att släcka lamporna idag. Så det får lysa tänt i alla fönster tills vi går och lägger oss ikväll.

Idag har jag och Olof klippt ut fina bilder från tidningar och klistrat fast på ett papper. Han börjar bli jätteduktig på att klippa, håller ut tungan och koncentrerar sig ända nerifrån tårna och ut i fingerspetsarna. Lite vattenfärger har också åkt fram såklart. I princip varje sitter vi och målar nya racerbanor och massa bilar i alla möjliga färger.

Jag fick mig ett riktigt gott skratt tidigare idag. Jag stod ute i köket och fixade med nåt, Sixten satt i sin gåstol och lekte fram olika spottande ljud med munnen. Plötsligt hör jag Olof säga med bestämd röst, samtidigt som han stampar demonstrativt i golvet för att betona allvaret, "Nu räcker det Sixten, jag orkar inte höra på dig mer nu, nu räcker det!!"

HAHA, undrar var han fått det ifrån! (okej, kan väl hända att jag nån gång ibland sagt så till Olof, hrm..)

Men nu, NU, är den här. Stunden då båda pojkarna sover och jag ska ta fram något gott att äta och sätta mig i soffan och kolla lite på nån dvd-box. Idag blir det Ugly Betty och nykokt risgrynsgröt med pepparkakor!

Kommentarer
Postat av: Therese

Visst är det lite roligt när man inser att de snappar upp allt man säger =) här är det mycket "skärp dig" som kommer från Samuel =)

2011-11-25 @ 13:35:24
URL: http://familjenengman.blogg.se/
Postat av: Mormor

Underbart, Olof! Håll reda på lillebror:)

2011-11-25 @ 14:34:25
Postat av: elin

haha klockrent!!

2011-11-25 @ 15:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0