Pizzakväll


Igår var vi ju i Arlöv hos syrran och hade pizzakväll. Hemmagjord pizza slår köpepizza! Med hästlängder. Jättegott med pizza, massor med Pepsi max (of course) och trevligt sällskap. Och så blev det lite jobbesnack med Emil också, Emil = syrrans man = min kollega.

Olof och Samuel lekte väldigt bra ihop. Det funkar bättre när vi inte är här hemma, faktiskt. För här är ju alla bilar och leksaker Olofs. Och Olof är inte jätteglad för att dela med sig av sina bilar. Samuel är inte så petnoga :) Så även om ljudnivån många gånger snuddade vid gränsen för vad som kan vara hälsosamt för vuxnas öron, var det ändå härligt att se de små (stora!) liven leka. Sixten var så nöjd med att titta på!

Tänk sen då... kusinerna blir ju bara fler och fler, och de små blir större och större. Även på Marcus sida har Olof kusiner, desto fler än här. Och där blir det minsann stoj och skoja av när vi ses allihopa. Och även där blir dom fler och fler. Ah det är härligt med ungar!

Sen visade det sig vara ännu mer lyckat att vi var iväg igår, fredagkväll och allt, så Olof fick stimma av sig lite. Han klev nämligen inte upp ur sängen förrän strax efter nio i morse! Tack för den :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0