Kalas!




Igår hade vi kalas för Sixten lille! Han fyller 1 år på torsdag. ETT ÅR! Han är ingen bebis längre. Snutteplutte. Hela min familj kom på detta kalaset, och så har vi ett till kalas om tre veckor för Marcus familj. Vi bjöd på hemmalagad kycklingkebab med sallad, bröd och smarrig sås. Och så hade jag bakat (såklart) marängtårta, chokladbollar och chokladfudge. Yummie!!! (om man får skriva så själv...)



Storebror och lillebror









Var tyvärr rätt dålig på att ta bilder under själva kalaset. Men det var mycket lyckat! Alla åt av maten, pojkarna fick mycket uppmärksamhet och stämningen var på topp. Massa fina presenter fick Sixten också såklart. Tex en telefon, bultbräda, kläder, klosslåda, tågbana, böcker och massa pussar av mormor :)

I morse bestämde sig Olof för att vara tonåring och sova till halv tio (första gången ever!!! Dock var det en natt full av mardrömmar så han var nog trött på morgonkvisten..) Iallafall, eftersom Olof tog sovmorgon, hade Sixten fri tillgång till sina leksaker hela morgonen. (Ja, Olof tyckte Sixtens nya grejer var väääldigt spännande..)









Äntligen en egen tågbana!



Och så vaknade storebror..



Mina pågar asså..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0