Mostermys


Olof har haft sin första sleepover hos moster Christine! Riktig lyx för Olof, att få 100% uppmärksamhet och bli rktigt bortskämd med lek och godsaker i ett helt dygn :) Dom hade jätteroligt och jag vet att Olof är saknad där hemma ikväll när han återigen ligger här hemma och snarkar högljutt i sin säng igen!





Tack Christine och Antonio för att ni tog så bra hand om Olof!

Här hemma pågår målning för fullt, då svärfar kom hit igårkväll. Fyra dagar ska han nu vara här och spackla, måla och dona. Ska bli så kul när det är klart!! Sixtens rum och allrummet ska äntligen bli vita och inredningsklara :)

I övrigt är det väl som det brukar! I fogarna lossnar det på som vanligt. (konstig beskrivning på foglossning kanske, men lite annorlunda!) Har även börjat få en strålande smärta under högra skinkan oftare och oftare. Konstigt, jag vet! Vet inte om det hänger ihop med fogarna, eller om det är diskarna som spökar igen. Eller nåt helt annat? Fortsätter med akupunkturen iallafall. Ska börja gå en gång i veckan igen över sommaren, eftersom det blev sämre direkt när vi började göra uppehåll på tre-fyra veckor. Not good...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0