Annars då?


Det händer inte så mycket här hemma just nu. Vård av sjukt barn och underhåll av friskt barn. Skönt att ha varit hemma allihopa. Blev en härligt, lunkandes promenad igår iallafall. Solen värmde gott och det var ju nästan 13 grader varmt ute! Vi promenixade till apoteket och köpte mer handsprit, sen en tur till videobutiken där vi faktiskt ganska snabbt kunde enas om vilken film vi ville hyra. Det blev Apornas planet -(r)evolution. Bra film! Häftiga, dom där aporna :)

Idag blir det nästan en repris av gårdagen. Sysslolös förmiddag. (förutom för Marcus som är iväg och tränar). Men en promenad i solen blir det även idag. Tillbaka till videobutiken för att återlämna filmen. Sen måste vi ha nåt göttigt till melodifestivalen såklart också.

Och middag ja. Måste ju komma på nån middagsmat också. Skulle egentligen till Arlöv på kalas idag ju!! Jättetråkigt att vi missar det. Men vi får komma och fira syrran en annan dag istället :) (jag ska förresten bli fadder till lille Oscar, tjohoo! Dop i maj!)

Nu har Olof vaknat hör jag. "Mamma kom och lägg dig med mig". Såklart jag ska det!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0