Ding ding ding


Olof sov i nästan två timmar då i förmiddags, och vaknade sedan som en helt ny person. I över en timme pratad han nonstop. Det handlade om mat, kissnödig och ditten och datten. Han pratade så mycket att våra öron började trilla av. Jodå. De hänger där nu och dinglar.

Han önskade sig pannkakor. Givetvis sprang jag raka vägen ut i köket och vispade mjöl med mjölk och knäckte ett och annat ägg. Under måltiden pratade Olof mest :) Tror han åt sammanlagt fyra små tuggor. Alltid nåt :)



Sen blev det en promenad i solen. Munnen fortsatte jobba på Olof,  i kanske tjugo minuter. Sen satt han tyst resten av rundan, som var på ungefär en timme sammanlagt. Tyckte nog det var rätt gött att bara åka vagnen en stund.

Till middag åt han nästan en hel Danonino-yoggi. Pytteliten yoggi visserligen, men nästan hela gick ner :)

Enligt Olof kommer han vara frisk imorgon så vi kan åka till mormor. Får väl se :) Det beror på vad frisk innebär. Om det betyder att han är kräk-fri, ja då kommer han nog med all säkerhet vara frisk. Men att återfå krafterna.. tar nog lite längre tid. Nu har han lagt sig med orden "ååh det ska bli så skönt att få sova gott!".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0