Söndagkväll


Det har varit en jättebra vecka som just avslutats med en jättebra helg! Jag är trött och kudden kallar, men en snabb uppdatering får ni först!

Igår körde vi upp till Olofström och där samlades alla Marcus syskon och syskonbarn hemma hos pågarnas farmor och farfar. Det blev lite kombinerat firande av Sixten och Marcus pappa. Vi grillade (stekte snarare.. ösregnade ute!) korv, åt potatissallad och brownie-kladdkaka. Det var jättetrevligt, och pojkarna stortrivdes! Sixten var riktigt farfar-tokig och Olof var lego-tokig och lekte med kusinerna Tuva, Nouva och Calle. Det blev en kort tripp, i förmiddags körde vi hem igen!

Sixten fick många fina presenter. Pengar, fonder och följande:

Sommardress av faster Elin och Erik



härlig bok med massa färger, också av Elin och Erik



Shorts och t-shirt med Blixten för att matcha storebror :) Av faster Anna



Sixten fick också ett gäng färgglada, coola bilar av faster Malin, men dom bilarna är redan utspridda här hemma :) Tack än en gång allihopa!

Vi pratade lite cyklar under kalaset. Jag och Marcus hade tänkt att vi skulle vänta tills nästa år med att köpa en riktig cykel till Olof, eftersom han knappt får igång trehjulingen. Men efter att ha hört hur bra det gick när Calle och Hugo (pågarnas kusiner) lärde sig cykla, tänkte vi om. OCH efter en titt på blocket och ett kort telefonsamtal därpå, körde vi inom Lund på väg hem idag, så nu har Olof en cykel! En riktigt sliten, cool cykel, som haft ett antal ägare före Olof. Men rejäl, och med stödhjul, flagga och pinne eller stav där bak, så vi slipper bocka oss när vi ska hålla i cykeln! Priset? 200 spänn :)





Olof blev plötsligt väldigt stor :)

Trevlig söndagkväll på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0