Olof

 
Olof har blivit stora grabben på nolltid. Han är otroligt artig just nu. Det är be och få helt plötsligt, efter att bara ha ropat Mjöööööölk under en period. Det är tack och ursäkta och förlåt och jag älskar dig också.
 
Han har funderingar som heter duga och det är ofta svårt att hålla sig för skratt när han sätter igång. Det senaste är att han hittar på egna låtar. "under bordet stod en polis som släppte en fis", är ett av hans mästervärk.
 
Olof 3,5 år bygger lego som är från 6 år. Han följer själv ritningen och bygger i ett rasande tempo. Det är även mycket tågbana och pussel fortfarande. Väldigt stort intresse för bokstäver och siffror. Det finns alltid en fråga på lager när det gäller Olof.
 
Den kramiga Olof kryper fram med och mer, vilket såklart är väldigt mysigt.
 
Han väger exakt 20.0 kg och är ca 106 cm lång.
 
Dagis är jättekul, och även om han varit där 10 timmar vissa dagar, blir han alltid alltid sur när vi kommer och hämtar honom.
 
Han älskar risifrutti och choklad, pastapennor och pastaskruvar med ketchup och korv. Och ris. Absolut inte lök. Ajja bajja om man har i lök i maten.. Fix idé från morbror Johan, om du frågar mig!
 
Vår lille Olof. Lille påååuuugen!
 
1 år och 4 månader
 
 
2 år
 
 
3 år
 
 
 
Olof 3,5 år med Sixten 1,5 år
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Mitt älskade hjärtegryn och skolepåg! Var tar tiden vägen...

2012-11-21 @ 19:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0